Canlı Döviz Anlık Foreks Kurları - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

23 Mart 2020 Pazartesi

Canlı Döviz Anlık Foreks Kurları


5 yorum:

  1. Dolar Kuru USDTRY Yorumu
    Dolar endeksi (DXY) son altı işlem günü 100,00 seviyesi altında kaldıktan sonra dün yeniden bu direncinin üzerinde harekete başladı. Dünkü işlemler sonunda 5-22 günlük AO’ların yaklaştığı 99,50’nin üzerinde ivmenin artması ile DXY’de yukarı eğilim arttı. Dün açıklanan ABD işsizlik verilerinin beklentilerden oldukça kötü gelmesi ile DXY küresel para birimleri karşısında güç kazancını artırdı. Dolar/TL’de bir önceki günkü hızlı hareketle test edilen 6,70 direncinden satış baskısı altında kaldı. Kurun kısa vadeli yönünde izlediğimiz 5 günlük AO 6,64 ve 22 günlük AO 6,50 seviyeleri üzerinde teknik görüntüsünün yukarı olduğunu görmekteyiz. Kurda 6,70 direncinin kırılması halinde 6,80-6,90 dirençleri gündeme gelebilir. Kurda koranavirüsü ile ilgili haber akışları takip edilmeye devam edilecek. Şu sıralarda %0,69 artı yönde hareket eden kur, 6,66’da bulunmaktadır. Bugün, yurtiçinde enflasyon, Avrupa ve ABD’den hizmet ve bileşik PMI verileri, Euro Bölgesi perakende satışlar ve özellikle salgının istihdam piyasasını sert bir şekilde vurması beklenen ABD’de Tarım Dışı İstihdam verileri yakından takip edilecek.

    YanıtlaSil
  2. Gram ve Ons Altın Yorumları
    Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde ABD ekonomisinin yeniden açılmasına ilişkin planlar, koronavirüsün tedavisine yönelik ilaç geliştirmede görülen ilerlemeler ve ABD on yıllık Tahvil faizlerindeki yükseliş ile birlikte güvenli liman talebindeki azalış dikkatlerimizi çekmişti. Haftanın ilk işlem gününde ise koronavirüsün yayılmasının kontrol altına alındığına ilişkin ilave işaretler sonrası güvenli liman niteliğindeki varlıklara talebin azaldığı gözlense de ABD on yıllık Tahvil faizlerindeki yükseliş ve Petrol fiyatlarındaki rekor düşüş sonucu talebin toplanması sonucu Altın’ın sınırlı yükselişini sürdürdüğü gözle

    YanıtlaSil
  3. UBS Yatırım Bankacılığı Birimi'nin ekonomistlerinden Joni Teves altın piyasası hakkındaki tahminlerini açıkladı. Teves yaptığı açıklamada ons altının 1.800 doları aşma olasılığının çok büyük ihtimal olduğunu söyledi.

    YanıtlaSil
  4. enflasyon türleri hakkında bilgiler için tıklayın: enflasyon türleri

    YanıtlaSil

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.