03.04.2020 tarihli Altın Yorumları - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

4 Nisan 2020 Cumartesi

03.04.2020 tarihli Altın Yorumları

Güncel Ons ve Gram Altın Yorumları ve Analizleri

Güncel Ons ve Gram Altın Yorumları ve Analizleri

Altın Fiyatları Ne Olur?

Günlük ons ve gram altın yorumları ile uzmanların teknik analiz çalışmalarını bu sayfada bulabilirsiniz. Altın yükselir mi, düşer mi? Altın Fiyatları bugün ne olur? Altın alınır mı?  Kurum ve uzmanlardan gelen en son yorum en üstte yer almaktadır. Analizler genel olarak ile kısa-orta vadeli yorumlardır. Uzun vadeli analizler başlıkta belirtilmiştir. Ons Altının fiyatı Dolar cinsinden fiyatlandığı için Gram Altın dediğimiz Türk Lirası cinsinden olan Altın fiyatında da Dolar Kuru etkilidir. Aşağıdaki kutu içinde gram altın fiyatını bulabilirsiniz.

03.04.2020 tarihli Altın Yorumları, Güncel Ons ve Gram Altın Analizleri

ZirGedik Yatırım – Ons Altın Ne Olur? Altın Yorumu

Dün 1567$ ve 1600$ seviyeleri arasında dalgalanan ons altın bu sabah 1600$ seviyesinin altında fiyatlanmaya devam ederek 1583$ seviyesinden işlem görüyor. ABD’de özel sektör istihdamı koronavirüs salgınının etkilerinin henüz tam olarak hissedilmediği mart ayında 27 bin düştü. ISM imalat endeksi mart ayında 49,1’e gerileyerek virüs etkisiyle sektörde daralma olduğuna işaret etti. Zayıf gelen PMI endeksleri dün ons altında sınırlı toparlanmayı beraberinde getirdi. Bugün ABD’de geçen hafta sert yükseliş kaydeden haftalık işsizlik rakamları ve fabrika siparişleri takip edilecek. Toparlanmanın sağlanması durumunda kısa vadede 1600$ ilk direnç olurken, bu seviyenin üzerinde 1609$ – 1618$ ve 1628$ seviyeleri direnç,1575$ – 1566$ ve1554$ destek seviyeleridir.


aat Yatırım – XAUUSD Altın Fiyatları Yorumu

Dün ABD haftalık işsizlik maaşı başvurularının rekor kırmasıyla 1.620’nin üstünü test eden değerli maden günü 1.613 seviyesinden kapattı. Koronavirüsle ilgili endişeler güvenli limanlara olan talebi canlı tutuyor. Dolar endekisinin 100’ün üzerinde seyrettiği ortamda Ons Altın bu sabah 1.615 civarında hareket ediyor. ABD’de tarım dışı verisinin takip edileceği günde, Ons Altın 1.623 seviyesini kırması durumunda 1.645 direncini hedefleyebilir. Ana direnç ise 1.671 seviyesinde. Diğer yandan, olası düşüşlerde 1.593 desteğinin altında 1.570 destek olarak izlenebilir.

Alan Yatırım – Ons ve Gram Altın Fiyatları Yorumları

XAUUSD… Altın Güvenli Liman Talebinden Destek Buluyor… ABD haftalık işsizlik başvurularının 6.6 milyona yükselmesinden sonra altının ons fiyatı 1610 $ seviyelerine yükseldi. Koronavirüs pandemisi kaynaklı endişeler güvenli liman varlıklarına destek oluyor. Makroekonomik veri gündemi açısından haftanın son işlem günü yoğun geçecek. Piyasalar PMI ve istihdam verilerini takip edecek. Koronavirüs pandemisi kaynaklı endişeler altın fiyatlarında yüksek volatilite görülmesine neden oluyor. Altının ons cinsi, günü 1.38% değer kazancı ile tamamladı. Teknik olarak Altının ons cinsi, orta vadeli yükseliş trendi sürmekle birlikte kısa vadeli 1607.02’deki önemli direncini yukarı yönlü kırdı. Bununla beraber Ons altında kısa vadeli direnç seviyeleri 1,644.00 ve 1,680.00’de, destek seviyeleri ise 1,610.00 ve 1,575.00’de bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.