ALTIN ​​FİYAT MERKEZ BANKASI BİLANÇOSU PATLAMASI ARASINDAKİ YÜKSEK FİYAT - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

26 Nisan 2020 Pazar

ALTIN ​​FİYAT MERKEZ BANKASI BİLANÇOSU PATLAMASI ARASINDAKİ YÜKSEK FİYAT

Altın Fiyat Grafiği Altın Tahmin Fed Bilanço
Federal Rezerv bilançosu, Ağustos 2019'dan bu yana% 75 artışla 6,5 ​​trilyon doları aştı ve Fed varlık alımlarındaki süregelen artış, altın fiyat hareketini daha fazla destekliyor. Ancak altının kısa vadede bir türbülansla karşılaşma riski vardır. Piyasa katılımcıları, Fed Başkanı Jerome Powell liderliğindeki FOMC yetkililerinden 29 Nisan Çarşamba günü saat 18: 00'da (GMT) gelecek bir para politikası güncellemesi bekliyorlar.

Bu nedenle, yaklaşan Fed toplantısı, yorumları trader'lardan altın veya ABD Doları görünümlerini yeniden değerlendirmelerini istiyorsa, XAU / USD fiyat hareketinde büyük bir harekete karşılık gelebilir Benzer şekilde, Avrupa Merkez Bankası veya ECB, piyasalara 30 Nisan Perşembe günü saat 23: 45'te kendi para politikası güncellemesini sunacak

Fed ve ECB, baskı makinelerini gresli tutmaya devam edeceklerini veya daha derin faiz indirimleri yapacaklarını öne sürerse altın fiyatları yükselebilir, ancak para politikası cephaneliklerinin mühimmatta azaldığını ima ettikleri takdirde kıymetli metal baskı altına girebilir .

VOLATILITY LINGERS, CORONAVIRUS TAHLİYE RİSK TEZGAHLARI OLARAK ALINAN ALTIN ​​FİYAT

Altın Fiyat Grafiği Altın Tahmin XAUUSD Volatility
TradingView ile @RichDvorakFX tarafından oluşturulan hart
Bununla birlikte, koronavirüs panikinin volatiliteyi ve güvenli liman varlıklarına olan talebi artırdığından , altının yükseliş eğilimini sürdürmesi 
beklenmektedir Öncelikle koronavirüs kilitlenmesi ile katalize edilen ABD işsizlik oranı muhtemelen% 15'in üzerine çıkmıştır.

 Bu, son beş hafta boyunca işsiz taleplerin 26 milyondan fazla kartopu olduğunu düşünüyor. Öte yandan, bazı ekonomistler Euro bölgesi işsizlik oranının% 30'u aştığını tahmin ediyor.

Küresel hükümetler ve merkez bankaları ekonomik krize daha önce görülmemiş miktarlarda uyaranla yanıt vermesine rağmen , altın fiyat hareketini desteklemeye devam eden bir koronavirüs resesyonu muhtemelen kaçınılmazdır . Ayrıca, külçe için artan talep, yatırımcıların değerli metalleri fiziksel formda elde etmelerini zorlaştırdı ve altın rallisini şiddetlendirmekle tehdit ediyor.

GİRİŞ ENFLASYON BEKLENTİLERİNDEN ALTIN ​​FİYATI YÜZ YÜZLERİ

Altın Fiyat Grafik Enflasyon Beklentileri Federal Rezerv Coronavirus Durgunluk
Orta vadeli ve uzun vadeli altın fiyat görünümü yükselişini sürdürmesine rağmen, enflasyon beklentileri tekrar düşerse kıymetli metal düşebilir. Eğer bu gerçekleşirse, ABD Doları gibi güvenli liman para birimlerinin tipik olarak altından daha iyi performans gösterdiği başka bir yaygın piyasa çöküşünü takip edecektir .




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.