Küresel Piyasalar için Sert Düşüş Öngören Milyarderden Altın Tavsiyesi - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

29 Nisan 2020 Çarşamba

Küresel Piyasalar için Sert Düşüş Öngören Milyarderden Altın Tavsiyesi

Küresel Piyasalar için Sert Düşüş Öngören Milyarderden Altın Tavsiyesi
ABD’li milyarder hedge fon yöneticisi Paul Singer, koronavirüse işaret ederek durumun altının ön plana çıkması için harika bir ortam olduğunu söyledi.
 Detaylar aşağıda;
Forbes’a göre 3,5 milyar dolar değerinde net serveti olan ünlü Wall Street ismi, Amerika’nın Büyük Buhran’dan bu yana en derin durgunlukla karşılaşabileceğini öngördü. Dolayısıyla küresel hisse senetlerinin daha da düşebileceğini ve sonuç olarak Şubat ayındaki en yüksek değerlerinin yarısını ya da daha fazlasını kaybedebileceğini söyledi.

Piyasalar aşırı devlet borcuyla desteklendiğinden koronavirüsün rekor kaldıraç ile birlikte rekor düşük faiz oranları zeminde patlak verdiğini aktardı.

Singer tarafından 1977 yılında kurulan Elliott, kurucusunun nispeten karamsar ekonomik görüşleri ve diğerlerinden çok önce gördüğü ekonomik tehlikeler hakkında uyarıları ile tanınmaktadır. Singer müşterilerine mektuplarında, hükümetler 2008 krizinden bu yana büyümeyi canlandırmak için piyasaya ucuz para sunarken varlık fiyatlarının aşırı değerlendiğini yazmıştır.
altın

Son mektubunda da ABD’de işsiz sayısı 22 milyona ulaşmışken acil önlemlere ihtiyaç olduğunu söyledi.

İlaveten kendisi çalışanlarını 1 aylık karantinaya hazırlanmaları için 1 Şubat’ta uyarmıştı. Ve o dönemde çoğu Amerikalı koronavirüsten bihaber normal yaşantılarına devam ediyordu. Yani Singer’ın çalışanlarına uyarısı, New York’un eyalet çapında karantina ilan etmesinden bir buçuk ay öncesinde gelmişti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.