Uzaktan çalışmayı verimli hale getirmenin yolları - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

27 Nisan 2020 Pazartesi

Uzaktan çalışmayı verimli hale getirmenin yolları

Uzaktan çalışmayı verimli hale getirmenin yolları

Ofis yerine uzaktan çalışmak düne kadar kıskanılacak bir ayrıcalıkken, yaşanan küresel karantinayla bir anda olağan bir çalışma modeline dönüşüverdi. Pek tabii gelişen teknoloji ve altyapı imkanlarının sayesinde... 
Başarılı bir uzaktan çalışma modelini, pek çok parçanın bir araya gelmesinden oluşan bir puzzle'a benzetebiliriz. Şimdi bu puzzle'ın parçalarına şöyle bir göz atalım:
Home-office çalışmak öncelikle üst düzey konsantrasyonu gerektiriyor. Ofisteki performansınızı eve taşırken, evde olmanın konforunu da işinize katabilmek en ideali.
 Bunun için evin bir bölümünde kendinize özel çalışma alanı oluşturmak işinize konsantre olmanızı kolaylaştırır. Bilgisayarınızı ve bağlantılarınızı düşünerek, rahat oturma düzenine sahip, küçük dekorasyon objeleriyle keyifli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.
Uzaktan çalışma prensibinde en önemli unsurlardan biri de bilgisayarınız. Dizüstü bilgisayarınızın hafifliği, hızı, şarj süresi, bağlantılarının kolay yapılabilmesi gibi özellikleri size hareket kabiliyeti kazandırır, evde ya da dışarıda konfor sağlar. Belki maillerinizi kanepede ayaklarınızı uzatarak okumak istersiniz! 
Bilgisayarınız, şirket sisteminizin güvenliği açısından da kritik önem taşıyor. Kötü amaçlı tehditlere karşı savunma kalkanı oluşturacak çözümlere sahip bilgisayarlar kullanmak, uzaktan çalışmanın en büyük açıklarından birini oluşturan güvenlik konusunda sizi ve şirketinizi rahatlatacaktır.
Gelişmiş güvenlik özellikleri ile her yerde güvende ve üretken kalmaya yardımcı olan HP'nin en hafif kompakt dönüştürülebilir kurumsal PC’si HP Elite Dragonfly, ofis dışında çalışanlara yepyeni bir özgürlük sunuyor.
Ultra hafif ve iz bırakmaya hazır
1 kg'dan düşük ağırlıklardan başlayan Intel® Core™ i7 vPro® işlemcili HP Elite Dragonfly (8MK75EA), zarif tasarlanmış bir x360 dokunmatik dizüstü bilgisayar olarak beklentilerin ötesinde hareketlilik sunuyor.
Dilediğiniz yerde çalışın
Olağanüstü hafif, kompakt ve esnek HP Elite Dragonfly'da isteğe bağlı gigabit sınıfı 4G LTE ile neredeyse istediğiniz her yerden bağlanın. Canlı, net Audio by Bang & Olufsen ve ultra parlak ekran ile tüm ortamlarda birlikte çalışın. 24,5 saate varan batarya ömrüyle sonraki hareketinizi planlayabilir ve iş bitirebilirsiniz.
Huzur içinde çalışın
HP'nin güvenlik özellikleri birlikte çalışarak her zaman açık, her zaman çalışan ve dayanıklı bir savunma meydana getirir. BIOS'tan tarayıcıya, işletim sisteminin üzerinde ve altında bu sürekli gelişen çözümler bilgisayarınızı tehditlere karşı korumaya yardımcı olur. Ekrana yandan bakıldığında görülebilir ışığı azaltarak okunamayacak düzeyde koyu görünmesini sağlayan isteğe bağlı HP Sure View Gen3 ile meraklı gözlerin ekranınızı görmesini anında engelleyin.
Sağlıklı çalışın
HP WorkWell ile iş başında sağlık değerleriniz ölçülebilir ve müdahale edilebilir. Size ara vermeniz, egzersiz yapmanız için koçluk yapmak ve üretkenlik ipuçları sunmak için tasarlanmıştır. Bu uygulama, size özel sağlıklı alışkanlıklar tavsiye eder. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.