Uzmanlara Göre Altın Fiyatları Yükselecek Mi? - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

29 Nisan 2020 Çarşamba

Uzmanlara Göre Altın Fiyatları Yükselecek Mi?

Uzmanlara Göre Altın Fiyatları Yükselecek Mi? Gram Altın Ve Çeyrek Altın Kaç TL Oldu?

Altın piyasası küresel borsaların risk iştahının güçsüz olması sebebiyle fiyat direnci göstermeye devam ediyor. Aşağı yönlü hareketlenmeler olsa da bu kalıcı olmuyor. Gram altın ve çeyrek altın kaç lira oldu?
Uzmanlara Göre Altın Fiyatları Yükselecek Mi? Gram Altın Ve Çeyrek Altın Kaç TL Oldu?

Altın piyasasında önemli hareketlenmeler yaşanmaya devam ediyor. Küresel borsalarda risk iştahı güçlü olamayınca altında geri çekilme meydana gelmiyor. 

Satışların sınırlı seviyede kalması sebebiyle altın hafif bir geri çekilme yaşasa da kısa sürede düştüğü noktaya geri dönmeyi başarıyor. 

Dün gün boyunca ons altın 1700 dolar aşağısını test etti. Ancak burada kalıcı olamayan altın her defasında 1700 dolar üzerine kendisini atmayı başardı.

 Uzmanlara göre koronavirüs riski etkisinde piyasalarda yaşanan tedirginlik devam ettikçe altında kalıcı düşüşler meydana gelmeyecek. Ons altın şu anda 1709 dolardan işlem görmeye devam ediyor. 

1700 dolar seviyesinin altına inilmedikçe aşağı yönlü hızlı bir hareketlenme beklenmiyor. Uzmanlar ons altında 1705 dolara dikkat çekiyor. Bu seviyenin üzerinde kalan altının düşüş yaşamasına ihtimal verilmiyor. 

Altın fiyatlarını gün içerisinde etkileyecek olan FED Nisan 2020 toplantısı olacak. 

Bu toplantı sonrasında piyasalar normalleşme tepkisi verirse altında düşüş yaşanabilir. Dünyada yatırımcılar şu anda sadece altın piyasasına güveniyorlar. 

Diğer piyasalarda yatırımcılar için büyük bir risk görülüyor. 

29 Nisan 2020 Kapalıçarşı altın piyasasına göre altın çeşitlerinin satış fiyatları şöyle: 

Gram Altın: 384 TL Çeyrek Altın: 634 TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.