AB'den ulaşım ve turizme yönelik yol haritası - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

13 Mayıs 2020 Çarşamba

AB'den ulaşım ve turizme yönelik yol haritası

AB'den ulaşım ve turizme yönelik yol haritası

Avrupa Birliği Komisyonu, Kovid-19 salgınında üye ülkelerdeki vaka sayılarında düşüşlerin başlaması ile birlikte ulaşım ve turizm sektörünün kademeli olarak açılmasını öngören tavsiye niteliğinde bir yol haritası açıkladı.

Yol haritası, AB Komisyonu'nun 5 üyesi tarafından Brüksel'de düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu. AB Komisyonunun Sağlık ve Gıda Güvenliğinden Sorumlu Üyesi Stella Kyriakides, Kovid-19'un tüm üye ülkelerde "rutin yaşam" biçimini etkilediğine dikkati çekerek, birçok ülkede denge ve istikrar dönemine girildiğini kaydetti.
Turizm ve seyahate kademeli dönüş
Kyriakides, seyahat ve turizmin tekrar kademeli bir şekilde başlayabileceğini belirterek, "Aşı bulunmadığı müddetçe virüs bizimle olacak ve enfeksiyon riski sürecek. Bu nedenle katı sağlık önlemleri alarak turizm ve seyahate kademeli olarak ve yavaşça dönüş yapmalıyız." açıklamasında bulundu.
Toplumların ve ekonominin tekrar açılması gerektiğini ifade eden Kyriakides, "Ancak ilk önceliğimiz her zaman kamu sağlığını korumak olmalı. Virüsün tekrar kontrolsüz bir şekilde yayılmasını göze alamayız. Bu yaz normal bir yaz olmayacak." vurgusunu yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.