ALTIN FİYATI (XAU / USD) ANALİZ, FİYAT VE GRAFİK - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

13 Mayıs 2020 Çarşamba

ALTIN FİYATI (XAU / USD) ANALİZ, FİYAT VE GRAFİK

ALTIN FED BAŞKANI POWELL'IN KONUŞMASINI BEKLİYOR
altın

Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell bugün saat 13: 00'te (GMT) sanal bir etkinlikte konuşuyor ve sözleri ABD ekonomisini yeniden başlatmak için daha fazla maliye politikası ipuçları için piyasa tarafından yakından incelenecek 
Son günlerde bazı FOMC üyeleri negatif faiz oranlarını umursamadılar, ancak ekonomiye yardım etmek için daha fazlasının yapılması gerektiğini vurguladılar. 
Daha fazla yayın süresi elde etmek için olası bir araç verim eğrisi kontrolüdür ve Fed Başkanı bunu bugün daha iyi tartışabilir. 
Eğer Fed orta ve uzun vadeli faiz oranlarını belirli bir süre için sınırda tutmayı taahhüt ederse, ABD doları daha da anlamlı bir yükseliş sağlamak için mücadele edebilir.
Altının fiyatı risk duyarlılığından etkilenmeye devam ediyor ve ABD dolarının değeri ve Powell'ın yorumunun arkasındaki dolardaki herhangi bir satış, kıymetli metali son zamanlarda yükselişe geçirebilir. 
Buna ek olarak, ABD-Çin ilişkileri artmaya devam ettikçe, piyasalar şu anda riskli bir aşamadadır ve daha fazla artış, altın gibi güvenli liman varlıklarının sıkı bir şekilde desteklendiğini görecektir.
Günlük altın grafik, Nisan ortasında başlayan düşüş trendinin her iki tarafında bulunan değerli metal ticaretini göstermektedir. 
Bu eğilim çizgisi geçen hafta kırıldı, ancak altın bugüne kadar eğilim direncinin üzerinde açılmadı. Ayrıca, geçen ay boyunca bir dizi yüksek düşükler de var, bu da olumlu duyguların artmaya devam ettiğini ve daha yüksek bir kırılmaya işaret ettiğini gösteriyor. 
Herhangi bir satış, en düşük 1,680 $ / oz'a kadar olan son düşük seviyelerde bir kümeyle karşılaşır. ki bu da kısa vadede yapılmalı. 
Eğer burada altın ticareti yaparsa, destekleyici eğilim çizgisi kırılacak ve bu eğilimin altına yakın ve açık olması daha fazla kayıplara neden olabilir. Altın bir teklif daha alırsa, 1.724 $ / oz. 1,740 $ / oz'dan önce muhtemel ilk hedeftir. ve 14 Nisan'ın en yüksek seviyesi 1.747 $ / oz.

ALTIN GÜNLÜK FİYAT GRAFİĞİ (ARALIK 2019 - 13 MAYIS 2020)

Temel Beslenen Konuşma Öncesi Eğilim Direnci ile Altın Mücadeleleri


Altın hakkındaki görüşünüz nedir - yükselişiniz mi yoksa düşüşünüz mü var? Bu yazının sonundaki asagıdan yorum aracılığıyla bize bildirebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.