"Altın Fiyatları Çok Yükselecek!" - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

5 Mayıs 2020 Salı

"Altın Fiyatları Çok Yükselecek!"

"Altın Fiyatları Çok Yükselecek!"
UBS Yatırım Bankacılığı Birimi'nin ekonomistlerinden Joni Teves altın piyasası hakkındaki tahminlerini açıkladı. 



Teves yaptığı açıklamada ons altının 1.800 doları aşma olasılığının çok büyük ihtimal olduğunu söyledi.

UBS Yatırım Bankacılığı Birimi'nin saygın ekonomistlerinden Joni Teves, altın piyasası hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altın fiyatlarının düşmeyeceğini aksine artacağını söyleyen Joni Teves, “Bana göre altın fiyatları düşmeyecek. Hatta ons altın 1800 doların üzerine çıkacak.” dedi. Kısa vadede ons altının hedefinin 1790 dolar olduğunu söyleyen Teves, “Altının onsu bugün 1705 dolar seviyesinde işlem görüyor. Nisan ayında koronavirüsün etkisiyle güvenli liman olan altına yatırımlar artmış ve ons altın 1747 dolar seviyesine kadar çıkmıştı. Bu son 8 yılın en yüksek rakamıydı.” ifadelerini kullandı.
Koronavirüs saalgınının ekonomiyi etkilemeye devam ettiğini ve bunun bir süre daha süreceğini söyleyen Teves, “Dünya Altın Konseyi geçtiğimiz günlerde bir rapor yayınladı. Raporda altına olan talep artışına dikkat çekildi. Koronavirüs etkisini sürdürdükçe altın alımları devam edecek ve altın fiyatları düşmeyecek, yüklesecek. Kurumsal yatırımcılar dahi artık altın alımı yapmaya başladılar.” şeklinde konuştu. Dünyada faiz oranlarının oldukça düştüğü ve piyasaların daraldığını söyleyen ünlü ekonomist tahminlerinin kısa sürede gerçekleşmeye başlayacağı konusunda iddiasını ortaya koydu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.