Altın Vadeli İşlemleri düşüşte - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

2 Mayıs 2020 Cumartesi

Altın Vadeli İşlemleri düşüşte

 © Reuters.  Altın Vadeli İşlemleri  düşüşteAltın Vadeli İşlemleri Cuma günü düşüşte.

Altın Vadeli İşlemleri yazı yazılırken, New York Ticaret Borsası'nın Comex bölümünde, Haziran ayı için %0,34 düşerek onsu USD1.688,45 'den işlem gördü.

Onsu seansın en düşüğü olan USD seviyesinden işlem gördü. Altın USD1.687,00 seviyesinde destek bulurken, USD1.745,80 seviyesinde dirençle karşılaştı.

Dolar Endeksi Vadeli Islemleri'i, diğer altı majör para birimi karşısındaki performansına göz attığımızda; %0,08 düştü ve USD99,110 seviyesinden işlem gördü.

Diğer yandan Comex'te, Gümüş Mayıs ayı için %0,99 arttı ve onsu USD15,045 'dan işlem görürken Bakır Temmuz ayı için %1,92 düştü ve libresi USD2,300 'dan işlem gördü.
Altın Vadeli İşlemleri düşüşte
5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.