BDDK`dan altın alımı için yeni karar - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

21 Mayıs 2020 Perşembe

BDDK`dan altın alımı için yeni karar

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, yarından itibaren 100 gram ve üzeri altın alımına 1 gün valör uygulanacağını bildirdi.



AA
BDDK'dan yapılan açıklamada, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 21 Mayıs 2020 tarih ve 9033 sayılı kararı ile finansal piyasaların  istikrarlı işleyişine ve kredi sisteminin etkin çalışmasına katkıda bulunulmasını  teminen yarından itibaren gerçek ve tüzel kişilerin günlük 100 gram ve üzerinde  altın alım işlemlerinde, altının ilgilinin hesabına aktarılmasının ve/veya  kullanıma açılmasının bir iş günü valörlü olarak gerçekleştirilmesine karar  verildiği kaydedildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.