Fed bilançosunda büyüme yavaşladı - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

7 Mayıs 2020 Perşembe

Fed bilançosunda büyüme yavaşladı

Fed bilançosunda büyüme yavaşladı

Korona virüs salgını nedeniyle Fed'in bilançosunda büyüme bu hafta, son iki ayın en yavaş seviyesinde gerçekleşti

Korona virüs salgınını ekonomik etkilerine yanıt için güçlü bir varlık alım programını uygulamaya koyan ve bunu sonucu bilançosunu hızla büyüten Fed, büyümenin bu hafta son 2 ayın en yavaş seviyesinde gerçekleştiğini duyurdu.

Fed'in bilanço büyüklüğü 6 Mayıs'ta sona eren haftada bir önceki hafkaya göre sadece 70 milyar dolar artarak 6,70 trilyon dolardan 6,77 trilyon dolar seviyesine yükseldi.

Fed'in elindeki ABD Hazine kağıdı miktarı 3,97 trilyon dolardan 4.02 trilyon dolara yükselirken, mortgage destekli menkuk kıymet miktarı da 1,50 trilyon dolardan 1,61 trilyon dolara çıktı. Fed İskonto Pencemesi Kredi Dengesi ise 31,8 milyar dolardan 26,5 milyar dolara indi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.