Fed/Bullard: Ekonominin kapalı kalması hasarı derinleştirebilir - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

12 Mayıs 2020 Salı

Fed/Bullard: Ekonominin kapalı kalması hasarı derinleştirebilir

Fed/Bullard: Ekonominin kapalı kalması hasarı derinleştirebilir

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, ekonominin 90 ila 120 günden daha uzun bir süre için kapalı tutulmasının iflasları ve Bunalım ölçeğinde bir resesyonu tetikleyebileceğini söyledi.
Bullard, Salı günü ONFIF tarafından düzenlenen sanal bir tartışma etkinliğinde moderatörün sorularını yanıtladı.
Bullard, işletmelerin cirolarının kısılmasının sonsuza dek devam edemeyeceğini ve çok fazla işletmenin zor durma düşebileceğini, süregelen bir hasarın meydana gelebileceğini belirtti.
Bullard, "Kısıtlamalar büyük ölçüde genel kapsamlı bir yaklaşım ve yetkililer bununla daha iyi ve daha risk tabanlı olmalı veya gerçek bir diğer Bunalın riski olacak" dedi.
Bullard, negatif faiz uygulamasına yönelik kuşkularını yineledi ve bu stratejinin geçmiş kayıtlarının karışık olduğunu, ABD için iyi bir çözüm olmadığını sözlerine ekledi.
Bullard, baz senaryosunun derin bir negatif ikinci çeyreğin ardından ikinci yarıda pozitif büyüme olduğunu belirtti.


Bullard'ın bu yıl Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantılarında oy hakkı bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.