USD / TRY FİYAT, ANALİZ - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

6 Mayıs 2020 Çarşamba

USD / TRY FİYAT, ANALİZ

TÜRK LİRASI, USD / TRY FİYAT, ANALİZ VE HABERLER
Dolar tl

  • Türk Lirası Ardışık 5. Oturumda Düştü
  • EM TRY Düşüşünden Kök Kaygısı
  • Maliye Bakanı'nın Duyurusu
Görünürde Rekor: Türk Lirası arka arkaya 5. seansta para uzatma kayıplarıyla baskı altında kaldı Buna karşılık, USD / TRY Ağustos 2018 döviz krizi zirvelerine geri döndü (bazı veri sağlayıcılar 7,24 rekor yüksek oldu). 

Merkez bankası, koronavirüsün yayılmasından kaynaklanan ekonomik etki ve müteakip kilitleme önlemleri nedeniyle Türk Lirası'nın daha da zayıflamasına karşı aktif olarak savunma yapmaktadır.

 Bu itibarla, merkez bankası döviz rezervleri Mart ve Nisan aylarında rezervlerin 1 / 3'ü kullanıldıktan sonra önemli ölçüde düşüktür. 
Bununla birlikte, Lira'da devam eden zayıflama göz önüne alındığında, bu, merkez bankasının para birimini savunmada ne kadar ateş gücüne sahip olduğu konusunda endişeleri artırmaktadır.

TC MERKEZ BANKASI DÖVİZ REZERVLERİ TAMAMLANDI

Türk Lirası Görünümü: USD / TRY Göz Rekoru Yüksek
Kaynak: Refinitiv

TÜRKİYE MALİYE BAKANI ODAKLANDI

Türkiye Maliye Bakanı Albayrak, 1400BST'den yatırımcılarla bir konferans düzenleyecek. Ancak piyasa katılımcılarının tatmin edilmemesi, kayıttan önce 7.20'nin ele alındığını görebilir. Olumsuz tarafı, geri çekmeler sığdı, bu da yükseliş momentumunu reddetmenin muhtemelen 7.00'ın altına yakın bir firma alacağı anlamına gelecektir

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.