Gram Altın 700 TL Olacak! Dev Amerikan Bankası Açıkladı! - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

12 Haziran 2020 Cuma

Gram Altın 700 TL Olacak! Dev Amerikan Bankası Açıkladı!

//ofgogoatan.com/afu.php?zoneid=3320649

Altın fiyatları gün ve gün yatırımcıları tarafından takip ediliyor. Fiyatlar yükselişte. Bu da düşük fiyattan alan yatırımcının iştahını arttırıyor. Peki, bu artışların seyri ne olacak? 31 Mayıs 2020 en güncel altın fiyatlarını sizler için derledik. Detaylar haberimizde.

Gram Altın 700 TL Olacak! Dev Amerikan Bankası Açıkladı!
Altın fiyatları gün ve gün yatırımcıları tarafından takip ediliyor. Fiyatlar yükselişte. Bu da düşük fiyattan alan yatırımcının iştahını arttırıyor. Peki, bu artışların seyri ne olacak? 31 Mayıs 2020 en güncel altın fiyatlarını sizler için derledik. Detaylar haberimizde.
Analistlere göre korona virüs salgınının endişeleri yatışmaya başladı. Salgın riski azalmasıyla birlikte ekonomiler de yavaş yavaş düzelme eğilimine girdi. Sürecin belirsizliği yüzünden durgun olan piyasalarda risk iştahı artmaya başladı. Bu gelişmelerin yanında ABD ve Çin arasındaki gerginlik piyasaları olumsuz yönden etkilemeye devam ediyor. Şimdilik gündemde geri planda kalıyor ancak korona virüs konusundan sonra en çok piyasaları etkileyen konu bu iki ülke arasındaki gerilimin gidişatı. Krona virüs sürecindeki iyileşmeler ile piyasalar düzelirken bunun etkileri ons altında görülebiliyor. Uzmanlara göre ons altında 1720 dolar direnç olarak gösteriliyor. Ons altındaki geri çekilmeler altına olan talebi düşürüyor. Yine de şu anki tabloya bakarak bir yorumda bulunmak güç. Orta ve uzun vadede kalıcı bir düşüş olmayabilir. Ekonomiyi canlandırmak adına eğer faizlerde indirim kararı alınırsa altın yükselişine devam edebilir.

ALTIN TEKNİK ANALİZ

XAUUSD – 1731 Direncini Zorluyor

Grafikte görülen düşüş trendlerinin en altından tepki veren sarı metal, bugün kanalın üst bandını da aşarak 1731 direncine kadar yükseldi ve bu direnci güçlü şekilde test ediyor.  Ara trend bölgesine gelmesi açısından artık 1731 kadar 1735 de önemli. 1735 üzerinde olası dört saatlik mum kapanışları sarı metaldeki pozitif eğilimi güçlendirebilir. Olası kar satışlarında ise 1720 seviyesini destek olarak takip edeceğiz.

Destekler: 1727 – 1720 – 1712

Dirençler: 1731 – 1735 - 1740
31 Mayıs 2020 günü için altın piyasasının alış ve satış fiyatları şöyle:
Gram altın:
Alış: 379,02 Satış: 379,08
Çeyrek Altın:
Alış: 617,80 Satış: 625,60
ONS altın:
Alış: 1.729,19 Satış: 1.729, 47

Bank Of America ons altında 3000 dolar beklentisini yineledi. Ons altın 3000 dolar seviyelerine çıkacak olursa bugünki kurla oranladığımız zaman gram altında 700 lira civarlarını görebilir bu tahmine göre.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.