Bitcoin'de satışlar hızlandı - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

22 Şubat 2021 Pazartesi

Bitcoin'de satışlar hızlandı

 

Bitcoin'de satışlar hızlandı

EMTİA VE DÖVİZ PİYASALARI - 22 Şubat 2021, 17:26

Dün 58 bin 330 dolarla yeni tarihi zirvesini gören Bitcoin, bugün 48 bin dolar seviyesine geriledi.

son haftalarda hemen hemen her gün rekor tazeleyen Bitcoin yeni haftaya düşüşle başladı.

Bitcoin dün akşam 58 bin 330 doları görmesinin ardından gelen kâr satışlarıyla düşüşe geçti. Bugün itibarıyla fiyatı yüzde 15'lik düşüşle 48 bin dolara geriledi.

Bitcoin bugünkü düşüşe rağmen son 1 haftada dolar bazında yüzde 11 değer kazandı. 2021 genelindeki yükselişi ise yüzde 93'ü buldu.

ETHEREUM DA GERİLEDİ

Bu arada hafta sonu ilk kez 2000 doların üzerini gören Ethereum da yeni haftaya düşüşle başladı ve 1.580 dolara kadar geriledi.

Piyasa değeri bakımından ilk 100'de bulunan 100 kripto paranın 88'i bugün düşüş yaşadı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.