Varlık alımlarındaki risk! - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

26 Şubat 2021 Cuma

Varlık alımlarındaki risk!

 

Varlık alımlarındaki risk!
26 Şubat 2021 - 16:11

IIF Baş Ekonomisti Brooks: Varlık alımlarının azaltılması riski gelişen piyasalar için bir gerçeklik

Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) Baş Ekonomisti Robin Brooks,  gelişen piyasalar için varlık alımlarının azaltılmasını gerçek bir risk olarak gördüklerini söyledi.

Brooks, "Bu hafta tüm gelişen piyasa para birimleri baskı altında kaldı. Bunun ana nedeni gelişen piyasalara para girişini de azaltan ABD tahvil faizlerinde yaşanan artış oldu. 2021’in inişli-çıkışlı olacağı konusunda uyarmıştık. Varlık alımlarının azaltılması riski gelişen piyasalar için gerçek, politika hatası için alan yok" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.