Aktif Bank’ta atama - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

8 Mart 2021 Pazartesi

Aktif Bank’ta atama


 

Aktif Bank’ta yeni bir yapılanma için çalışmalar başladı. Aktif Bank’ın yeni kurulan Müşteri Deneyimi ve İletişim Grubu’na Gamze Numanoğlu liderlik yapacak.

Aktif Bank, müşteri deneyimini bir üst seviyeye taşımak ve iştirakleri dahil olmak üzere iletişim çalışmalarını daha merkezi bir yönetimle yürütmek adına yeni bir yapılanmaya gitti. Bu yaklaşım doğrultusunda kurulan Müşteri Deneyimi ve İletişim Grubu başkanlığına ise reklam, pazarlama ve iletişim sektöründe önemli deneyimlere sahip olan Gamze Numanoğlu getirildi.

Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Fransa’da Université de Nice Sophia Antipolis’te iletişim üzerine tamamlayan Numanoğlu; 17 yıllık iş deneyiminde Euro RSCG ve Leo Burnett başta olmak üzere önemli uluslararası ajanslarda yöneticilik yaptı, Trompet Reklam Ajansı’nın Strateji ve Müşteri İlişkilerinden sorumlu kurucu ortağı oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.