Kazmayla kürekle akın ettiler! Bu dağdan altın fışkırıyor - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

9 Mart 2021 Salı

Kazmayla kürekle akın ettiler! Bu dağdan altın fışkırıyor




Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde halk, kazma kürekle altın rezervi bulunduğu haberini alır almaz dağa adeta akın etti. Çıplak elle bile dağı kazmaya başlayan binlerce kişi, izdihama neden oldu.

Afrika ülkesi Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde bir dağda altın rezervi bulunduğunun haberinin alınmasın ardından yerel halk altının bulunduğu köye akın etti.

Güney Kivu Maden Bakanı Venant Burume Muhigirwa, başkent Bukavu'dan yaklaşık 50 km uzaklıktaki küçük köye akın akın insanlar geldiğini söyledi.

ELLERİYLE KAZIDILAR

Viral bir videoda, pek çok insanın kürek ve diğer aletler kullanarak hatta altın çıkarmak için elleriyle toprağı kazdıkları görülüyor. Öte yandan çıkarılan altınlar su içinde temizlenerek topraktan arındırılıyor.

Screenshot_46

MADENCİLİK FAALİYETLERİNE ARA!

81 milyon nüfuslu Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde, birçok insan altın çıkarıp işleyerek hayatlarını kazanıyor. Bununla birlikte ülkede madencilik faaliyetlerine kısa bir ara verildi.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.