Ödeme Cüzdanı Skrill ve Coinbase’den İş Birliği - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

25 Mart 2021 Perşembe

Ödeme Cüzdanı Skrill ve Coinbase’den İş Birliği


 

PaySafe ödeme platformu, ABD’de merkezli kripto borsası Coinbase ile ortaklıklarının ayrıntılarını paylaştı. Paysafe Cüzdanı, Skrill, ABD’de ki müşterilere ”beyaz etiket” çözümü altında sunulacak

Skrill Cüzdanı Artık Amerika’da 37 Eyalette Mevcut

Georgia, Illinois, Michigan, Ohio, Tennessee, Texas, Virginia, Washington DC, Washington Eyaleti ve Porto Riko dahil olmak üzere 37 Amerikan eyaletinde hizmet vermekteler.

Bu duyurudan önce, Skrill, kripto ödeme çözümü araçlarını, dünya çapında 30’dan fazla ülkeye tanıtmıştı.

Coinbase işbirliği ile, Skrill, Skrill Visa Ön ödemeli Kartın çıkmasını ve Skrill Para transferinde kolaylık başlatılmasının rolünü üstlenmektedir. Skrill Knect Sadakati ve 2020 ödül programında bu proje ödüller kazanmıştır.


Skrill CEO’su, Lorenzo Pellegrino, bu sürümün Amerika’daki müşterilerden gelen büyük bir talebi karşıladığını vurgulamakta:

“ABD’de kripto para birimleri ve kripto para birimi ticaretine olan ilgi her zamankinden daha güçlü durumda, bu nedenle Coinbase ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz Skrill Kripto teklifimizi başlatarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha iyi şekilde karşılamaktan mutluluk duyuyoruz.”

Kurumsal Kripto Müşterileri İçin Yeni Fırsatlar

Ortaklığın ilk gününden itibaren, 37 eyalet ve bölgedeki müşteriler, kripto para birimlerini depolayabilecek ve aktarabilecek.

Ayrıca Skrill Cüzdanı sayesinde Bitcoin (BTC)Bitcoin Cash (BTC)Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC) sorunsuz bir şekilde satın alınabilir. Ek olarak, Bitcoin başka kripto para satın alımlarında kullanılabilir.

Coinbase kurumsal ticaret başkanı Brett Tejpaul, Skrill ile uzun vadeli bir iş birliği olacağını açıkladı.

“Kripto ekonomisini oluşturmaya odaklanırken, kripto borsasındaki farklılıklara değinmeden, müşterilere dijital varlıkları sağlamak ve desteklemek adına ”beyaz-etiket” çözümü adı altında Skrill gibi liderlerle ortaklıklar kurmak istiyoruz.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.