Soros’da Bitcoin yatırımı yaptı - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

8 Mart 2021 Pazartesi

Soros’da Bitcoin yatırımı yaptı

 

Soros’da Bitcoin yatırımı yaptı

Soros ve Morgan Stanley, Bitcoin odaklı teknoloji şirketi NYDIG'a yatırım yaptılar.

Kurumsal şirketlerin ve hedge fonları Bitcoin ve teknolojilerini yatırım yapmaya başladı. Dünyanın en büyük fonları ve halka açık şirkeler kripto para piyasasında boş göstermeye başladı.

Soros Fund Management ve Morgan Stanley'in aralarında olduğu kuruluşlar, alternatif varlık yönetim şirketi Stone Ridge'nin Bitcoin alınındaki bağlı ortaklığı olan teknoloji şirketi NYDIG'a yatırım yaptılar.

Soros ve Morgan Stanley'in yarı sıra Stone Ridge Holdings Group, New York Life, MassMutual ve FS Investments NYDIG'a toplam 200 milyon dolar yatırdılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.