Tahvillerde beklenti yükseliyor! - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

6 Mart 2021 Cumartesi

Tahvillerde beklenti yükseliyor!

tahvil

 

TD Securities, 10 yıllık ABD tahvil faizi için yılsonu beklentisini yüzde 2'ye çıkardı

TD Securities, tarafından hazırlanan raporda, Fed Başkanı Powell’ın dün geceki açıklamasında güvercin tutumunu korumasına rağmen bunun tahvil faizlerinde artışın sınırlanması için doğrudan bir adıma işaret etmediği kaydedildi.

Raporda, ABD'de piyasaların varlık alımlarının azaltılmasına 2021 sonunda başlanacağını ve ilk faiz artırımının 2023 Mart ayında olacağını fiyatladığı, bu beklentilerin kurumun kendi beklentilerinden çok daha erken olduğu vurgulandı.

TD Securities, 10 yıllık ABD tahvil faizi için yılsonu beklentisini %2,0 çıkarırken, yakın vadeli beklentisini de %1,75’e revize etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.