Zirveyi korudular! 2020'de 140 ton altın üretimi - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

4 Mart 2021 Perşembe

Zirveyi korudular! 2020'de 140 ton altın üretimi

Zirveyi korudular! 2020'de 140 ton altın üretimi

 Afrika kıtasının en büyük altın üreticisi olan Gana, geçen sene 140 ton altın üretti.

Gana'da faaliyet gösteren Gold Fields şirketinin verilerine göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen ülkede 2020'de 140 ton altın üretildi.

Üretimi geçen sene Kovid-19 nedeniyle yüzde 7,5 düşse de Gana, kıtada en çok altın üreten ülke konumunu korudu.

Gana Arazi ve Tabii Kaynaklar Bakanı Kwaku Asomah-Cheremeh, Aralık 2020'de yaptığı açıklamada, Kovid-19 nedeniyle kapatılan madencilik alanlarının bu sene yeniden açılacağını ifade etmişti.

Ülkede geçen sene Kovid-19 nedeniyle bazı madencilik alanları kapatılmış, bazı alanların faaliyet göstermesine geçici olarak izin verilmişti.

Gana, altın üretiminde dünyada yedinci sırada yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.