Altında kar satışları - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

8 Nisan 2021 Perşembe

Altında kar satışları

!

ABD Doları'ndaki zayıflıkla yükselen altın, kar realizasyonları ile geriledi

Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!


ABD Doları'ndaki zayıflığın ve ABD tahvil getirilerinin gerilemesinin etkisi ile dün güçlü yükseliş gösteren spot altın, bu sabah bir miktar geriledi.

ABD Doları'nın ve tahvil getirilerinin gerilemesinde Fed Başkanı Powell ile bilgesel Fed başkanlarından gelen gevşek para politikasının Fed'in hedeflerine doğru önemli ilerlemenin sağlandığı görülene, pandemi sona erene kadar devam edeceği mesajları etkili oldu.

Dün 1746 dolar/ons direncinin kırılması ile 1761-1765 dolar/ons aralığını hedefe koyan spot altın 1757,70 dolar/ons seviyesine kadar yükselişin ardından şu sıralarda düne göre yüzde 0,22 kayıpla 1751,87 dolar/ons seviyesinden işlem görüyor.

Analistler, spot altın fiyatının 1761 dolar/ons direncini kırması halinde hedefin 1786 dolar/ons olacağını işaret ediyorlar. Aşağı harekette ise ilk destek 1744 dolar/ons.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.