Görülmemiş kampanya! 70 bin lira indirim yaptı - Sayfa 3

Yükselen dolar kurunun zam olarak yansıması kaçınılmaz görünüyor.  Bütün bunlara rağmen araç almak isteyenlerdenseniz sözü daha fazla uzatmadan  markaların kendi internet sitelerinde yer alan fiyat listelerine göre en uygun fiyatlı modelleri listeledik.

343

Bu arada belirtmek gerekirse araç ne kadar küçük ve bir yılda katettiği yol ne kadar düşük olursa, benzinli motor seçeneği daha iyi alternatif sunuyor.

443

İşte sıfır araç almak isteyenlerin yüzünü güldürecek son kampanyalar..
 

543

İşte Opel, Honda, Renault, Mitsubishi, Volkswagen, Nissan, Bmw, Mercedes, Suzuki, Toyota, Hyundai, Ford, Fiat, Seat, Peugeot, Alfa Romeo, Cıtroen 2021 sıfır otomobil kampanyaları ve markaların en ucuz modelleri..

643

Kia, bahar fırsatlarıyla otomobilseverlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Marka, Nisan ayında binek modellerinde 12 ay %0,99 faiz avantajlı kampanyaları tüketicilerle buluştururken, Picanto, Rio, Stonic, Ceed modelleri ve Sportage’ın Cool paket benzinli motor seçeneği için 50 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 faiz uygulanıyor. Hafif ticari araç kategorisindeki Bongo ise 50 bin TL’ye yüzde 0 faiz ve 12 ay taksit avantajına sahip.
 

743

Mitsubishi nisan ayında SpaceStar ve Eclipse Cross otomobillerde 80 bin TL kredi için 12 ay sıfır faiz avantajı sağlıyor. Mitsubishi SUV Outlander ve pick-up L200 için yüzde 100 bin TL kredi desteği sunan marka bu modellerde 12 ay vadeye yüzde 0.99 fırsatı sunmakta.

843