Holo, Bittorrent ve Chiliz Yorum: HOT, BTT ve CHZ’deki Düşüş Tehlikeli Mi? - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

10 Nisan 2021 Cumartesi

Holo, Bittorrent ve Chiliz Yorum: HOT, BTT ve CHZ’deki Düşüş Tehlikeli Mi?

Analistlere göre büyük bir yükselişin ardından bahsi geçen üç kripto para biriminde yaşanan düşüş panik yaratacak ölçüde değil. 
16:30
10 Nisan 2021

Kripto para piyasasının son rallisinde Holo (HOT), Bittorrent (BTT) ve Chiliz’in (CHZ) damga vurduğu ifade edilebilir. Ancak analistlerin de belirttiği gibi hızlı bir şekilde artan kripto para birimleri şu an için düşüş grafiği çiziyor. Peki, bu durumun HOT, BTT ve CHZ yatırımcılarını korkutması gerekiyor mu?

HOT, BTT ve CHZ’de Güncel Durum

Yazının kaleme alındığı an itibari ile HOT, 0,0206 dolardan, BTT 0,0088 dolardan ve CHZ 0,4757 dolardan işlem görüyor. Bu noktada HOT’ın 5 Nisan’da 0,0315 dolar ile, BTT’nin yine 5 Nisan’da 0,0142 dolar ile ve CHZ’nin de 13 Mart’ta 0,8915 dolar ile tüm zamanlar rekorunu kırdığını belirtmek gerekiyor.

Her ne kadar şu an için düşüş grafikleri görülüyor olsa da üç kripto para birimi de bundan 1 ay önceki fiyatlarının hala üzerinde işlem görüyorlar. Örneğin; HOT Mart ayı başında 0,0021 dolardan işlem görüyordu


Mart ayı başında BTT 0,0029 dolardan işlem görürken CHZ de 0,0368 işlem görüyordu


Düşüşlerden Korkmaya Gerek Var Mı?

Aslında analistlere göre bu üç kripto para biriminden bağımsız olarak herhangi bir coin ya da token’da büyük bir artış yaşanması kaçınılmaz olarak sonrasında bir geri çekilmeyi getirir. Çünkü hiçbir varlık sürekli olarak yukarı yönlü hareket etmez. Dolayısıyla Holo, Bittorrent ve Chiliz’de de geri çekilmeler görülmesi oldukça normal ve önemli olan geri çekilmelerin oranı.

Şu anda üç kripto para birimi de 1 ay önceki fiyatlarının oldukça üzerinde işlem görüyor ve üçü de yükselişlerinden daha az oranda bir düşüş yaşadı. Bu sebeple analistlere göre şu anda paniğe kapılmak için bir sebep yok.

Ancak bu noktada analistlerin her zaman yatırımcıları temkinli olmaları konusunda uyardıklarını ve yatırımların mutlaka risk kontrol çerçevesinde yapılmasını tavsiye ettiklerini belirtmek gerekiyor.


Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.