En İyi Bitcoin Sitesi 2021 [Güvenilir Kripto Para Borsası - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

30 Kasım 2021 Salı

En İyi Bitcoin Sitesi 2021 [Güvenilir Kripto Para Borsası

Kripto para ya da sanal para yatırımının aslında son derece kolay olduğunun farkında olmayan birçok kişi yatırım yapmanın zor olduğunu düşündüğü için kripto para borsalarında işlem yapmamaktadır. Binance borsasının geçtiğimiz günlerde paylaştığı veriye göre, borsanın ziyaretçilerinin %7’sini Türk yatırımcılar oluşturmaktadır. Bu veri az gibi görünse de, Rusya’nın %6,5 ve ABD’nin %5,11 ve İngiltere’nin %4,70 olduğunu düşünürsek, Türk yatırımcılarının bu ülkelere göre dijital varlıklara daha çok ilgi gösterdiğini söyleyebilirim.

Ülkemizde BTCTurk, Paribu gibi borsalar faaliyet gösterse de Türk yatırımcılarının büyük çoğunluğu Türkçe dil desteği olan Binance borsasını tercih etmektedir. Benim sizlere olan tavsiyem de Binance borsasını tercih etmenizdir. Yine de aşağıdaki listeden çeşitli borsalar hakkında fikir edinebilir ve tercihinizi yapabilirsiniz.

Sayfada bulunan bağlantıdan ya da aşağıdaki tablodan Binance’e kaydolarak HOMELUNA okurlarına özel tamamen ücretsiz ömür boyu %5 komisyon indirimi kazanabilirsiniz. Buraya tıklayarak komisyon indirimi alabilirsiniz!

Buraya tıklayarak ücretsiz bir şekilde Binance’e üye olabilir ve yatırımlarınızı yapabilirsiniz!






Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!

Telegram Kanalı Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.