Ne altın ne de dolar! Öyle bir tavsiye verdi ki.. - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

18 Kasım 2021 Perşembe

Ne altın ne de dolar! Öyle bir tavsiye verdi ki..

Piyasalar altın ve doların seyrine odaklanmışken ekonomist yazar Dr. Artuğ Çetin'den ezber bozan bir çıkış geldi.


Yazar Dr. Artuğ Çetin, yatırımcılar için Norveç Kronu'nu işaret etti.

Beyaz Tv'de ekranlara gelen Her Açıdan programına katılan Artuğ Çetin'e Norveç Kronu soruldu. Moderatör Nilüfer Batur, Çetin'e 'Hocam bir röporajınızda, altın ve doların dışında Norveç para biriminden bahsediyorsunuz ve bunu yakın çevrenize tavsiye ettiğinizi ve kendinizinden aldığını söylüyorsunuz. 



Neden böyle bir tavsiyeniz var?' sorusunu sordu.

Açıklamalarının bir yatırım tavsiyesi olmadığını kaydeden Artuğ Çetin, "Norveç devleti halihazırda borçlarını tek kalemde kendi varlık fonuyla kapatacak güce sahip. Dünyanın en zengin ülkelerinden biridir. Ama varlık fonu olarak borcunu kapatacak az ülke var. Bu ne demek biliyor musunuz? Global bir sallantıda. O ülkenin parası ayakta kalır' ifadelerini kullandı






Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!

Telegram Kanalı Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.