Ünlü Analist’ten Heyecanlandıran Tahmin! SHIB Yeni ATH İçin Hazır, Ripple’da Ralli Bekliyor - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

15 Kasım 2021 Pazartesi

Ünlü Analist’ten Heyecanlandıran Tahmin! SHIB Yeni ATH İçin Hazır, Ripple’da Ralli Bekliyor



Yakından takip edilen bir kripto stratejisti ve trader, popüler şaka para birimi Shiba Inu‘nun (SHIB) tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmaya hazır göründüğünü ve XRP için destansı bir ralli öngördüğünü söylüyor



Ünlü Analist Shiba Inu’da Artış Bekliyor


Yeni bir strateji oturumunda tahminlerini paylaşan analist Scott Melker, 110.000 YouTube abonesine, Shiba Inu‘nun, son birkaç haftadır düşüş eğiliminde tutan çapraz bir direnci aldıktan sonra yükselişe geçeceğini söyledi.


“Bunu grafikte patlak verdiği için aldım ve tekrar zirvelere dönebileceğini düşünüyorum… Bu şeyin bir ton hacmi var. Bu dört saatlik mumun birkaç günün en büyüğü olduğunu ve patladığını görüyoruz. Bunu sevdim. Hedefim burada (0.00089 dolar


Popüler şaka para birimi içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %1.59 artışla 0.00005263 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor

Ripple Ralli Hazırlığında


Kripto stratejisti ayrıca, çapraz direncini ortadan kaldırdığını ve destek olarak yeniden test ettiğini söylediği açık kaynaklı dijital para birimi XRP‘yi de yakından takip ettiğini ve popüler altcoin‘in yakın vadede yeni bir ralli başlatmasını beklediğini belirtti.


“Sadece XRPeed.”


Melker’in grafiğine göre, XRP 1,96 dolara yükselmeye hazırlanıyor ve bu şu anki 1,19 dolar değerinden %64’ün üzerinde potansiyel kazançlar işaret ediyor.


Popüler altcoin Ripple (XRP), içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte % 0.63’lük bir düşüşle 1.18 dolardan işlem görmeye devam ediyor.


Ayrıca piyasa değeri bakımından lider konumda bulunan kripto para birimi Bitcoin’e gelince, Melker, bir varlığın momentumunu izleyen göreceli güç göstergesi (RSI) zayıflık belirtileri gösterdiği için önde gelen kripto para biriminin düşüş eğiliminde olduğunu söylüyor.


“Burası biraz toppy gibi görünüyor. Doğru düşüş eğilimimiz var. Günlük [grafik] üzerinde düşüş eğilimi. Bu genellikle, özellikle aşırı alımdan çıktığında ortaya çıkar






Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!

Telegram Kanalı Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.