Avrupa Birliği Bu Altcoini Destekleyecek! - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

26 Nisan 2022 Salı

Avrupa Birliği Bu Altcoini Destekleyecek!

25 Nisan 2022

Kripto paralar bugün yine düşüşüne devam etti. Bunun birkaç sebebi var ancak en önemlisi kısa süre önce sızdırılan bu belgelerdir. ABD borsalarının negatif açılışı, FED baskısı, Ukrayna geriliminin devam etmesi ve Bitcoin’in 40.500 dolar üzerinde kalıcı olamaması sebebiyle BTC ve altcoinler düşmeye devam ediyor. Peki tüm bunlara eklenen yeni FUD ne?

Avrupa Birliği Kripto Para

Avrupa Birliği yakın zamanda, çevre dostu olmadığı için çalışma konsensüsü kanıtının (PoW) yasaklanmasını önerdi. Topluluğun BTC’yi hisse kanıtı mekanizmasına kaydırmayı düşünmesini bile önerdiler. Şimdi AB’nin sızdırılan belgeleri, politika yapıcıların Bitcoin yerine Ethereum’u korumayı planladığını gösteriyor. Bunun nedeni, ETH 2.0’ın yakında taşınacağı PoS mekanizmasıyla ilgilidir. Ethereum için iyi gibi görünse de Bitcoin’in üzerindeki baskının artma ihtimali piyasaları aşağıya çekmek için yeterlidir.





Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!

Telegram Kanalı Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.