Bitcoin için 73 bin dolar iddiası.. Tam tarih bile verdi! - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

30 Nisan 2022 Cumartesi

Bitcoin için 73 bin dolar iddiası.. Tam tarih bile verdi!

Kripto paralarla ilgili iddialar bitmek bilmiyor. 16 bin dolar seviyesindeyken hızlı yükselişler gösterip 67 bin 566 dolara kadar yükselen bitcoin'in 100 bin doları geçeceği iddia edilmişti, geçemedi. Şimdi yeni bir iddia ortaya atıldı, Haziran ayında BTC'in 73 bin dolar olacağı öne sürülüyor.

Çılgın yükselişleriyle insanla hayal kurduran birçok kişiyi zengin edip bir o kadar kişiyi de iflas ettiren kripto para birimi bitcoin son dönemlerde 40 bin dolar seviyelerinde hareket ediyor. 

BTC'nin bu sakin seyrinin ne kadar süreceği merak edilirken ortaya yeni bir iddia atıldı. Elon Musk'ın Twitter'ı almasının ardından bu iddia daha da sık dile getirilmeye başlandı. 



Kripto para yorumlarıyla dikkat çeken Tuna Kaya, yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizdiği bir tez öne sürdü. TGRT Haber'e konuk olan Tuna Kaya, Bitcoin'in haziran ayında 73 bin dolar seviyesine ulaşabileceğini savundu. Kaya haziran sonrasında ise kripto paralarda önemli düşüşler yaşanacağını belirtti


Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!

Telegram Kanalı Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.