Bu Aracın Fiyatını Gören İnanamıyor! - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

26 Nisan 2022 Salı

Bu Aracın Fiyatını Gören İnanamıyor!

83.500 TL'lik Elektrikli Otomobil Uygun Fiyata Türkiye'de


Elektrikli arabalar hemen her gün yeni bir sükse oluşturuyor çünkü normal içten yanmalı motora sahip araçların fiyatları neredeyse uzaya çıktı. Bu da araba satın almayı neredeyse imkânsız hale getiriyor. Milyonlarca insanın aktif olarak kullandığı benzinli ve mazotlu arabalara istinaden ekstra olarak elektrikli arabalar da gayet uygun fiyatlarla satışa başladı. İşte ayrıntılar.

İçten yanmalı olarak adlandırdığımız ve bugünün benzin, mazot ve LPG’li araçlarına ait fiyatlar malumunuz. Özellikle son bir yıl içinde uğradığı zam sebebi ile 1995 model arabaların dahi fiyatları 100 bin liraya kadar dayandı. İnsanlar artık araba yerine at arabasına mı binecek binilmez ama bu elektrikli arabalar çok daha uygun fiyatlara satılmaya başladı. İnsanların bu kadar uygun fiyatlarla ulaşabileceği bu yeni nesil elektrikli arabalar hem teknoloji açısından hem de kullanışlılık açısından oldukça popüler olmaya başladı. Elektrikli otomobiller hem fiyatları ile hem de düşük yakıt sarfiyatı sebebi ile artık yavaş yavaş ana tercih sebebi olmaya başladı. İşte o ucuz elektrikli otomobiller. 

 Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.