Kripto para analisti açıkladı! Güzel günler çok yakın - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

8 Mayıs 2022 Pazar

Kripto para analisti açıkladı! Güzel günler çok yakın

Şu sıralar kripto para piyasasında önlenemez bir düşüşün olduğunu biliyoruz. Fakat ünlü analistin açıklamasına göre güzel günler çok uzakta değil. İşte detaylar


Kripto para analisti açıkladı! Güzel günler çok yakın - Page 1

FED kararı sonrasında kripto para piyasasına önemli bir çıkmaza girdi. Aslında FED’in faiz artıracağı, dolayısıyla bu karar sonrasında kripto paraların bir nebze değer kaybedeceği zaten biliniyordu.


Kripto para analisti açıkladı! Güzel günler çok yakın - Page 2

FED’in faiz artırımı sonrasında kripto para piyasasında ani yükselişler gerçekleşti. Aslen bu beklenmeyen bir durumdu. Hemen hemen tüm kripto varlıklarda yüzde 5 ile yüzde 10 arasında artışlar gözlendi.


Kripto para analisti açıkladı! Güzel günler çok yakın - Page 3

Bu artışlar pek çok yatırımcıyı daha çok kripto varlık almaya teşvik etti. Sonrasında ise sürekli bir düşüş başladı. Nitekim bu düşüş hala devam ediyor.


Bitcoin yaşadığı değer kayıpları sonrasında, son zamanların en düşük seviyelerinden birini görerek 34 bin dolara kadar geriledi. Aynı şekilde Ethereum da 2550 doları gördü. Peki bu durum ne kadar devam edecek


Twitter’da önemli bir takipçisi bulunan kripto para analisti konu ile ilgili bir değerlendirme yaptı ve yatırımcıları panik satışlar konusunda uyardı.


Analistin yorumlamalarına göre yapılacak olan panik satışlar kripto para piyasasını daha da içinden çıkılmaz bir hale sokabilir. Bunun sert bir düzeltme olduğuna dikkat çeken analist, güzel günlerin o kadar uzak olmadığının da altını çizdi.

Analiste göre Mayıs ayı bitmeden pek çok kripto para yeniden değer kazanmaya başlayacak. Yani bu düşüş aslında bir alım fırsatı olarak da değerlendirilebilir.


Elbette söz konusu kripto paralar olduğunda işin ucunu kestirmek hayli güç oluyor. Dolayısıyla bu anlamda herkesin kendi yatırımını kendi düzenlemesi gerekli diyebiliriz

Dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir.

Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!

Telegram Kanalı Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.