Selçuk Geçer Hayatımızın Karardığı Andır Dedi! Dolardaki Son Noktayı Söyledi 30 TL Olacak - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

6 Mayıs 2022 Cuma

Selçuk Geçer Hayatımızın Karardığı Andır Dedi! Dolardaki Son Noktayı Söyledi 30 TL Olacak

Dolar, gerçekten de hayatımızı karartan en büyük ve en tehlikeli para birimlerinden bir tanesi. Belki onu bu kadar güçlü kılan şey bizim kendimiz, bir üretim yapmıyor olmamız olsa da sonuç olarak ülkece dolara aşırı bağımlı bir ülkeyiz. Bu da ülkemizde aldığımız her üründen nefesimize kadar etkilenmemize neden oluyor. Selçuk Geçer’de tam olarak bu noktalara değindi. İşte ayrıntılar.


Selçuk Geçer, kabul etmemiz gereken en önemli ekonomistlerden bir tanesi. İnsanlar, Selçuk Geçer’in dolar yorumlarına göre alım ya da satım yaparak kâr elde ediyor. Bu kadar gelişmiş teknolojinin içinde onun yorumlarının daha gerçekçi olması da onun dolar yorumları açısından ne kadar gerçekçi ve ne kadar doğru bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor.


Selçuk Geçer, hayatımızın kararacağından bahsederek, doların bu tarihe kadar 30 lira bandını çoktan aşacağını belirtti. Bu aslında dolar sahibi olan vatandaşlarımız için bir kâr gibi görünse de aslında olmuyor. Çünkü çok yüklü miktarda doları olan vatandaşımızın sadece enflasyondan yüzde 60 oranında etkilenmemesine neden oluyor. Küçük yatırımcı doğrudan oluşacak enflasyondan etkilenecek.



Selçuk Geçer, doların 30 lira olacağını birkaç ay önce de söylemişti hatırlayacaksınız. O dönem, hükümet hakkında soruşturma başlatılması için başvurularda bulundu. Hakkında tahkikat başlatılan Selçuk Geçer’in bir şekilde bu dosyadan kurtulduğu biliniyor. Bunun üzerine doların 30 lira olacağını tekrar belirtmesi tam bir gündem oldu. İnsanlar böyle günlerde doların yükselmesini istiyor olabilir ancak bu ülke olarak hepimizin hayatını karartan bir durum olacaktır. Bu nedenle de doların yükselmesinden kâr sevinci edinecek olan vatandaşlarımızın bu hatadan bir an önce dönmesini temenni ediyoruz. 


Doların 30 lira olması demek elinizdeki kullandığınız akıllı telefon üç katı fiyata ulaşacak demek. Eczaneden satın aldığınız ilacın fiyatının neredeyse dört katına ulaşması demek. Sadece bunlarla da sınırlı değil, kullandığınız ve almak istediğiniz ürün, ev, arsa, araba, su, ekmek, elektrik ve aklınıza ne geliyorsa her ürünün fiyatının en az iki ortalama olarak üç katına çıkması demektir.  


Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!

Telegram Kanalı Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.