Tarih verildi! "Yeni Bentley geliyor" - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

1 Mayıs 2022 Pazar

Tarih verildi! "Yeni Bentley geliyor"


Bentley, lüks otomobil portföyüne katılacak beşinci modeli açıklayacağını duyurdu. Şirket, bunun için yakın bir tarihi işaret etti ve teaser yayınladı.

Tarih verildi! "Yeni Bentley geliyor"

Otomobil üreticileri yeni modellerini tanıtmayı sürdürürken, İngiliz lüks otomobil markası Bentley, "Yeni Bentley geliyor" ifadesiyle bir açıklama yayınlayarak tarih verdi.

YENİ BENTLEY YOLDA! İŞTE TARİH

Bentley'nin açıklamasına göre, 10 Mayıs Salı günü bir açıklama yapılacak. Böylece marka, lüks otomobil portföyüne katılacak beşinci bir modeli duyuracak. En azından aktarılanlardan anladığımız bu yönde.

Bununla birlikte şirket açıklamasına ek olarak, bir teaser da paylaşmış durumda.

Long-Awaited

İŞTE PAYLAŞILAN TEASER

Teaser'da ise aracın muhtemelen LED detaylara sahip bir kapı içine sahip olduğu görülüyor. Ayrıca görüntüye ek olarak verilen detaylarda aracın iç boyutuna, konforuna, performansına ve teknolojiye vurgu yapılıyor. Fakat daha fazlası için bilgi verilmiyor.


Bentley'nin kastettiği modelin detaylarını 10 Mayıs'taki duyuruda tamamıyla göreceğiz gibi görünüyor.


Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!

Telegram Kanalı Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.