Gram Altın 405 TL Olacak Mı? Uzmanından Altın Fiyatı Beklentileri! - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

1 Mayıs 2020 Cuma

Gram Altın 405 TL Olacak Mı? Uzmanından Altın Fiyatı Beklentileri!

Gram Altın 405 TL Olacak Mı? Uzmanından Altın Fiyatı Beklentileri!
 Altın piyasasında yaşanan gelişmeler büyük bir dikkatle takip edilirken Bursa Kuyumcular Odası Başkanı İsa Altıkardeş yakın bir zamanda gram altının 405 TL'ye çıkmasını beklediklerini söyledi.

Altın piyasasında yaşanan son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından canlı olarak takip ediliyor. Uzmanların altın fiyatlarına yönelik beklentileri her dönemden daha fazla ilgi görmeye başladı. 

Uzmanlara göre altın fiyatları artacak mı, düşecek mi? Bursa Kuyumcular Odası Başkanı İsa Altıkardeş, altın piyasasındaki son gelişmeleri yorumlayarak piyasa beklentilerini açıkladı. 

Altıkardeş'e göre altın piyasası şu anda yatış konumunda bulunuyor. Bu sebepler altın satışları oldukça az miktarda gerçekleşiyor.

Kapalıçarşı'da kuyumcu esnafının yüzde 90'lık bir zarar gördüğünü belirten Altıkardeş, “Altın fiyatlarında bu dönemde herhangi bir düşüş beklemiyoruz. Aksine yükselme eğilimi devam edecektir. 

Ramazan Bayramı öncesinde gram altın 405 TL'yi görecek şeklinde bir beklentimiz var.” dedi. Altına yatırım yapmak için fiyatların düşmesini bekleyenlerin bu bekleyişlerinin çok uzun sürebileceğini belirten İsa Altıkardeş, “Yıl sonunda gram altın 425 – 430 TL'yi görecektir. 

Keza Cumhuriyet altını da 2800 TL seviyesine çıkacaktır. Bizim beklentimiz bu yönde. Altın alacaklar boş yere fiyatların düşmesini beklemesinler. Bu fiyatlar düşmeyecek. Altın gördüğü rakamı her zaman geçer.” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.