Piyasa Çöküşünü Fırsat Bilen Balinalar Hangi Altcoin Projelerinden Aldı? - Döviz ve Altın Analizleri

Son Eklenenler

6 Aralık 2021 Pazartesi

Piyasa Çöküşünü Fırsat Bilen Balinalar Hangi Altcoin Projelerinden Aldı?

Kripto para piyasasında kabus gibi bir hafta sonu yaşandı. Balinalar ise bu kabusu fırsata çevirmeyi başardı ve piyasada çöküş yaşanırken bazı altcoin projelerini stokladı. Peki, balinalar hangi altcoin projelerini topladı? İşte, balinaların stokladığı popüler kripto para birimleri...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.


Balinalar, piyasadaki düşüşten yararlandı!

Balinalar, piyasadaki düşüşten yararlandı!

Balinalar son günlerde yaşanan düşüşten yararlanmayı başardı. WhaleStats verilerine göre; son 24 saat içerisinde balinalar, bazı altcoin projelerinden hatırı sayılır bir miktarda istifledi. On-chain firması ise, cüzdan hareketlerini izlemek piyasanın yönünü belirlemek için gerekli dedi. Biliyorsunuz ki kripto para piyasası hafta sonuna kötü bir başlangıç yaptı. Kripto paranın amiral gemisi Bitcoin, son 24 saat içerisinde yaklaşık olarak %20 oranında değer kaybetti. 30 Eylül tarihinden itibaren en düşük seviyesini görmüş oldu. İkinci önemli kripto para birimi Ethereum ise, son 24 saat içerisinde Bitcoin'e nazaran pozisyonunu korudu. ABD Merkez Bankası'nın 2022 senesi içerisinde yapacağı faiz artışları ve corona virüsünün omicron varyantının risk iştahını düşürmesi kripto para piyasasını etkileyen unsurlar arasında yer aldı.




Shiba Inu (SHIB), piyasadaki balinalar tarafından en çok stoklanan kripto para oldu!

Shiba Inu (SHIB), piyasadaki balinalar tarafından en çok stoklanan kripto para oldu!

Shiba Inu (SHIB), toplamda yaklaşık 1 milyar dolarlık token ile balina cüzdanlarındaki liderlik pozisyonunu korudu. Balinaların en çok tercih ettiği kripto para olan SHIB, haftanın başlarında hızlı ve beklenmedik bir ralli başlatmıştı. Bu ralli, %40 kısa vadeli pompa ile sonuçlanmıştı. Ancak kısa vadeli kripto para depreminde Shiba Inu, tıpkı Bitcoin ve Ethereum gibi destek bulmakta maalesef ki zorlanmıştı. Öte yandan SHIB, alçalan kanalın üzerine çıkarak ardışık yeşil mumlar kaydetmeyi başardı. Analistlere göre; Shiba Inu bu şekilde yeşil mumları yansıtmaya devam ederse, destek olarak 0,00003798 seviyelerini geri alabilir.

Balinalar, Tether (USDT) faaliyetlerine 24 saat boyunca devam etti!

Balinalar, Tether (USDT) faaliyetlerine 24 saat boyunca devam etti!

Balinalar, Tether (USDT) stabilcoininden yarım milyar doları aşan faaliyet gerçekleştirdi. Bu durum piyasa düzeltmesi ile aynı zamana denk geldi. Öte yandan derin cepli kripto yatırımcısı, ünlü bir borsadan 116.68 milyon dolar değerindeki Tether'i bilinmeyen bir cüzdana taşıdı.

FTX Token, balinaların cüzdanlarında ilk 3'e girmeyi başardı!

FTX Token, balinaların cüzdanlarında ilk 3'e girmeyi başardı!

Ethereum balinaları, son 24 saat içerisinde FTX token biriktirmeye devam etti. FTX Token (FTT) ayrıca popüler analist Ben Armstrong'un altcoin seçimleri arasında yer alıyor. Analist, kurumsal yatırımcılar da portföylerine FTX Token ekliyor dedi. Bu sebeple de bu dijital varlık için yukarı yönlü potansiyel beklediğini söyledi.


Kripto Para Borsası Binance'de %10 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!

Telegram Kanalı Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapılan yorumlar argo kufür içermemelidir.

Yasal Uyarı


dovizaltinanalizi platformu; içerisinde yer alan veriler, fiyatlar ve bilgiler nedeniyle oluşabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu tutulamaz. Ayrıca buradaki yorumlar, bilgiler ve analizler "yatırım danışmanlığı" kapsamında değildir. Altın Fiyatları platformunda yer alan yorumlar ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz ile risk – getiri tercihleriniz için uygun olmayabilir. Yatırım kararları alınırken, sadece buradaki bilgilere göre pozisyon almamanızı öneririz. Kendi görüşleriniz ile yatırımlarınızı yapmanız ve başkalarını etkilemeden platformu kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız.